Waterschap Rivierenland - aanvraag omgevingsvergunning voor het uitvoeren van kabelwerkzaamheden aan de Maasdijk 19 te Hedel

DeHedelgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Waterschap Rivierenland - aanvraag omgevingsvergunning voor het uitvoeren van kabelwerkzaamheden aan de Maasdijk 19 te Hedel.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het uitvoeren van kabelwerkzaamheden aan de Maasdijk 19 te Hedel Zaaknummer: 2024013643 Informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving van Waterschap Rivierenland, bereikbaar via telefoonnummer 0344-649494 of e-mail vergunningen@wsrl.nl Zienswijze: Belanghebbenden kunnen zolang de aanvraag in behandeling is hun mening geven (zienswijze) over deze aanvraag. De zienswijze wordt meegewogen bij de beoordeling van de aanvraag. U kunt uw zienswijze per post of via het e-formulier op onze website indienen. Voor meer informatie, zie de website van Waterschap Rivierenland.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2024.

Dit artikel verscheen op deHedelgids.nl op 08-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Hedel, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHedelgids.nl
Redactie deHedelgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Hedel
  2. wsb-2024-1978

Gerelateerde berichten