Stemwijzer Hedel

Twijfel je nog of heb je geen idee op welke partij je moet stemmen voor de aankomende verkiezingen? Doe dan de stemwijzer. Aan de hand van dertig stellingen krijg jij meer inzicht in welke politieke partij het beste bij jou past. 

Je krijgt dertig stellingen voorgelegd welke je beantwoord met ‘mee eens’, ‘mee oneens’ of ‘geen van beide’. Deze dertig stellingen zijn gebaseerd op de standpunten van de politieke partijen die mee doen aan de verkiezingen.

Dus twijfel je? Doe dan echt even de stemwijzer in Hedel, zodat je zeker weet dat jouw stem naar de juiste partij gaat. Je kunt de stemwijzer hieronder invullen.

Aanraders in de omgeving Hedel

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Shortcode/ widget stemwijzer

Nadat je de stemwijzer hebt gedaan ontvang je een advies. Er wordt dan gekeken met welke stellingen, van welke politieke partij, jij de meeste overeenstemming hebt. Je krijgt dan het advies om op deze politieke partij jouw stem uit te brengen. Uiteraard is het dan aan jou of je dit advies wilt volgen of niet. 

Meer informatie?

Heb je informatie die bezoekers kan helpen bij het uitbrengen van de juiste stem of zie je een toevoeging aan de stemwijzer voor Hedel? Stuur ons dan vrijblijvend een bericht.