Vergunning voor het tijdelijk opvangen van vluchtelingen in een groepsaccommodatie aan Hedel 2B 5688LD in Oirschot

DeHedelgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vergunning voor het tijdelijk opvangen van vluchtelingen in een groepsaccommodatie aan Hedel 2B 5688LD in Oirschot.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Oirschot heeft op 19-12-2023 een omgevingsvergunning verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor het tijdelijk opvangen van vluchtelingen in een groepsaccommodatie aan Hedel 2B 5688LD in Oirschot. Het kenmerk van de gemeente voor deze zaak is 082348373.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.Niet eens met dit besluit? Bezwaar mogelijk.Belanghebbenden kunnen tegen het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5688 ZG Oirschot. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift start op de dag nadat het besluit aan de aanvrager bekend is gemaakt en bedraagt 6 weken. Daarnaast kan - als er een spoedeisend belang is - de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch, verzocht worden een voorlopige voorziening (tot schorsing van het besluit) te treffen. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Burgers kunnen ook digitaal een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Kijk op deze site voor de voorwaarden. Het besluit ligt gedurende zes weken ter inzage. Inzage van stukken kan alleen op afspraak (via e-mail: vergunningen@kempengemeenten.nl of telefoonnummer 0499-583333). Om stukken in te zien, moet minimaal twee werkdagen van te voren een afspraak worden gemaakt. Dan zorgt de gemeente ervoor dat de stukken beschikbaar zijn.Heeft u vragen?Heeft u vragen over vergunningen of meldingen? Of wilt u stukken inzien? Stuur dan een e-mail met daarin duidelijk uw vraag naar vergunningen@kempengemeenten.nl. De gemeente neemt dan contact met u op, maakt zo nodig een afspraak of zorgt dat stukken voor u beschikbaar komen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHedelgids.nl op 22-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Hedel, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHedelgids.nl
Redactie deHedelgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Hedel
  2. gmb-2023-550074

Gerelateerde berichten