Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het bouwen van een aanbouw tegen aan bestaande woning in de beschermingszone van de primaire waterkering ter plaatse van Maasdijk 45 te Hedel

DeHedelgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het bouwen van een aanbouw tegen aan bestaande woning in de beschermingszone van de primaire waterkering ter plaatse van Maasdijk 45 te Hedel.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland heeft besloten om voor het bouwen van een aanbouw tegen aan bestaande woning in de beschermingszone van de primaire waterkering ter plaatse van Maasdijk 45 te Hedel een watervergunning te verlenen. Zaaknummer: 2023145336 Start bezwaartermijn: 05-03-2024 Informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving van Waterschap Rivierenland, bereikbaar via telefoonnummer 0344-649494 of e-mail vergunningen@wsrl.nl Bezwaar: Binnen zes weken vanaf datum bezwaartermijn kunnen belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland. Voor meer informatie, zie de website van Waterschap Rivierenland.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHedelgids.nl op 07-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Hedel, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHedelgids.nl
Redactie deHedelgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Hedel
  2. d056c30eac724fc2e6ec2240849b2135

Gerelateerde berichten