Zadero Training

Zadero Training is een Sportschool gelegen aan Veldweg 6N in Hedel.

Meer informatie over Zadero Training in Hedel

Bij Zadero Training kun je mentaal sterker worden en elke dag vooruitgang boeken met hun trainingen en begeleiding. Met de juiste begeleiding kun je je lichaam uitdagen en je fit en zelfverzekerd voelen. Naast beweging is voeding ook belangrijk en Zadero Training kan je hierbij ondersteunen en adviseren. Ze bieden boks- en kickbokstrainingen aan voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Daarnaast hebben ze ook personal trainingen en special boxing. Je kunt een abonnement kiezen dat het beste bij je past, zoals Basic, Medium, Large of Unlimited. De Body Mass Index (BMI) wordt gebruikt om een schatting te maken van het gezondheidsrisico van je lichaamsgewicht. Voor meer informatie kun je contact opnemen via social media, email of telefonisch.

Wil je weten wat Zadero Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zadero Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zadero Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zadero Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Zadero Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zadero Training

Bezoekers bekeken ook