Tango Hedel

Tango Hedel is een Tankstation gelegen aan Winkelseweg 10 in Hedel.

Meer informatie over Tango Hedel in Hedel

Bij Tango Hedel kun je altijd profiteren van extra voordelen op het gebied van tanken, parkeren en autodelen. De pompprijzen die worden getoond, zijn de adviesprijzen van Tango brandstof minus de actuele korting. Op de pagina 'Prijzen' wordt uitgelegd hoe deze prijzen tot stand komen. De kortingen die worden getoond tijdens de Slimme Donderdag Deal vervangen de huidige kortingen en zijn alleen geldig op dit Tango tankstation. Er kunnen wijzigingen en eventuele typefouten/publicatiefouten voorkomen. Daarnaast zijn er diverse betalingsmogelijkheden beschikbaar. Tango Hedel is onderdeel van Kuwait Petroleum (Nederland) B.V., waarvan alle rechten voorbehouden zijn.

Wil je weten wat Tango Hedel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tango Hedel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tango Hedel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tango Hedel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Tango Hedel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tango Hedel

Bezoekers bekeken ook