Smakenrad

Smakenrad is een Restaurant gelegen aan hoofdkantoor (niet locatie Smakenrad, Smakenrad Volkspark Enschede, Blankensteijn 2a in Hedel.

Meer informatie over Smakenrad in Hedel

Het Smakenrad in Breda is een zeer sfeervolle locatie voor evenementen. Ondanks de afstandsmaatregelen is het knus en gezellig opgezet. Je kunt tafeltjes reserveren van 2 en 4 personen en betalen met een QR-code op je telefoon. De service is snel en het eten lekker. Anna Teeuwen heeft genoten van een verrassend lekkere lunch op 50 meter hoogte met prachtig uitzicht op Den Bosch en omstreken. Linda Toet raadt het aan en vond het een leuke ervaring waar je met een QR-code extra drankjes kunt bestellen. Patricia Koppens vond het Smakenrad een mooie bijzondere beleving met heerlijk diner en goede service. Ineke Verschuren heeft genoten van een heerlijk diner met fijne wijntjes en complimenteert het vriendelijke personeel. Brigitte Massuger vond het een leuk uitje met het gezin en wil het zeker nog eens doen. Anja Schoofs heeft tijdens coffee time genoten van een heerlijke Bossche Bol en/of Brabants worstenbroodje en overweegt ook eens te lunchen of dineren in het Smakenrad. Raymond Wald vond het personeel aardig en attent en heeft genoten van lekkere koffie en een overheerlijke Bossche Bol. Het Smakenrad biedt maaltijden met panoramisch uitzicht op 70 meter hoogte in het grootste transportabele reuzenrad ter wereld. De gondels zijn omgetoverd tot sfeervolle privé restaurantjes waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen, dineren of koffiedrinken. Voor mensen met hoogtevrees is er een spec.

Wil je weten wat Smakenrad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smakenrad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smakenrad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smakenrad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Smakenrad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smakenrad

Bezoekers bekeken ook