Silletti

Silletti is een Wijnhandel gelegen aan De Kampen, Veldweg 16 in Hedel.

Meer informatie over Silletti in Hedel

Ons assortiment is uitgebreid met nieuwe artikelen. Daarnaast willen we graag uw aandacht vestigen op ons Cash & Carry magazijn, dat geopend is van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur en op zaterdag van 10 tot 16 uur. Als 24 december op een werkdag valt, sluiten we om 15 uur. Op vrijdag van 13 tot 16:30 uur en op zaterdag gedurende de hele dag worden vleeswaren en kazen gesneden. Silletti is al meer dan 45 jaar een bekende naam in Nederland op het gebied van Italiaans eten en drinken. Bij ons vindt u de beste pasta, vleeswaren, kazen en heerlijke wijnen. Neem gerust een kijkje op onze website en neem contact met ons op voor meer informatie. Als u een horecaondernemer, groothandel of relevante detailhandel bent, kunt u een inlogcode aanvragen om prijzen te zien en te bestellen. Bestellingen vanaf €300,00 worden zonder verzendkosten geleverd. Lees meer. Nicola Silletti richtte in 1973 het import- en distributiebedrijf Silletti op. Dankzij een duidelijke visie op kwaliteit is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Nederlandse markt. Tegenwoordig bieden wij een ruime keuze aan typisch Italiaanse wijnen, dranken en levensmiddelen van hoge kwaliteit met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in ons Cash & Carry magazijn in Hed.

Wil je weten wat Silletti verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Silletti of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Silletti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Silletti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Silletti reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Silletti

Bezoekers bekeken ook