Quik-van Blijderveen V.O.F.

Quik-van Blijderveen V.O.F. is een Kruidenierszaak gelegen aan Hooiweg 35 in Hedel.

Meer informatie over Quik-van Blijderveen V.O.F. in Hedel

Bij Boerderijwinkel Wim Quik in Hedel kunt u terecht voor streekproducten van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Ze hebben een assortiment van aardappels, groenten, fruit, cadeaus en nog veel meer. U kunt ook cadeaupakketten en kerstpakketten bestellen, evenals verse fruitmanden. Daarnaast zijn ze nu ook ambachtelijke soepen gaan verkopen. Ze accepteren contactloze betalingen en zorgen elke dag voor verse producten. Op dit moment hebben ze verse zuurkool, zoute snijbonen en boerenkool in hun assortiment, samen met de bekroonde rookworsten van slagerij Oomen uit Gameren. Ook hebben ze pompoenen en kalebassen in verschillende maten. De winkel is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.30 tot 17.30 uur, op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.30 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 073 599 3456.

Wil je weten wat Quik-van Blijderveen V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Quik-van Blijderveen V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Quik-van Blijderveen V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Quik-van Blijderveen V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Quik-van Blijderveen V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Quik-van Blijderveen V.O.F.

Bezoekers bekeken ook