Proffit Functional Fitness

Proffit Functional Fitness is een Fitnessprogramma gelegen aan Dreef 2A in Hedel.

Meer informatie over Proffit Functional Fitness in Hedel

Welkom bij Proffit Functional Fitness, het fitnesscentrum voor de zuidelijke Bommelerwaard en omstreken. Bij Proffit kunt u terecht in een moderne sportaccommodatie in Hedel, waar u gebruik kunt maken van professionele apparaten en hulpmiddelen. Het doel van Proffit is om iedereen met plezier aan de conditie en gezondheid te laten werken, onder begeleiding van deskundige trainers. Voor een lidmaatschap bij Proffit betaalt u enkele tientjes per maand, afhankelijk van het soort abonnement dat u kiest. Met dit lidmaatschap kunt u deelnemen aan fitnesslessen, maar u kunt ook zelfstandig en op uw eigen tempo trainen. Bekijk de openingstijden op onze website.

Wil je weten wat Proffit Functional Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proffit Functional Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proffit Functional Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proffit Functional Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Proffit Functional Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proffit Functional Fitness

Bezoekers bekeken ook