Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen

Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen is een Meubelmakerij gelegen aan Parallelweg 9H in Hedel.

Meer informatie over Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen in Hedel

HandgemaaktLIEFDE voor DESIGN is een winkel die handgemaakte producten verkoopt, zoals servies en decoratie voor in huis. Ze hebben ook een nieuwe collectie binnen, waaronder een serveerschaal en een grote vaas. Wat deze producten speciaal maakt, is dat ze gemaakt zijn van natuurlijke en lokale materialen. In de Maia Journal, die te vinden is op hun website, delen ze interessante artikelen. In het artikel "Hallo wereld!" wordt de magie van kleinschalige productie besproken. Verder bieden ze klantenservice aan en hebben ze een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven.

Wil je weten wat Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen

Bezoekers bekeken ook