Optima Sports

Optima Sports is een Sportwinkel gelegen aan Gouwakker 4 in Hedel.

Meer informatie over Optima Sports in Hedel

Optima Sports is een Nederlandse groothandel in hockeygrips met meer dan 24 jaar ervaring in de markt van hockey, tennis en badminton accessoires. Ze zijn gespecialiseerd in hockeygrips en hebben als missie om de wereld te voorzien van de beste hockeygrips van topkwaliteit. Hun assortiment bestaat uit verschillende soorten grips, zoals de Original Chamois, Multi Chamois, Royal Touch en Softy Wet, die wereldwijd kunnen worden verzonden. Ze bieden ook de mogelijkheid om grips te personaliseren met een eigen merk. Daarnaast kunnen ze ook meepraten over verpakkingsmogelijkheden, zoals bundels, plastic doosjes en blisterverpakkingen. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met hen opnemen voor een offerte. Optima Sports staat voor hockey op zijn best.

Wil je weten wat Optima Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Optima Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Optima Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Optima Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Optima Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Optima Sports

Bezoekers bekeken ook