Nico's Hedel

Nico's Hedel is een Restaurant gelegen aan Kon. Wilhelminastraat 2 in Hedel.

Meer informatie over Nico's Hedel in Hedel

Bij Nico's Eten en Drinken in Hedel kun je gezellig komen eten en drinken. Ze serveren de lekkerste friet, hedelsgras en overheerlijke Italiaanse pizza. Recentelijk hebben ze ook hedelsgras borden met vlees of vis gerechten toegevoegd aan het menu, maar deze gerechten zijn alleen beschikbaar in het restaurant en kunnen niet worden afgehaald. Reserveren kan via e-mail of telefonisch. Daarnaast zijn ze op zoek naar een chef voor de friet/snacks en bedieningspersoneel. Bestellen kan telefonisch of via de website. Op vrijdag, zaterdag, zondag en op eerste en tweede kerstdag is het restaurant gesloten. Het adres is Koningin Wilhelminastraat 2 in Hedel.

Wil je weten wat Nico's Hedel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nico's Hedel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nico's Hedel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nico's Hedel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Nico's Hedel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nico’s Hedel

Bezoekers bekeken ook