Meshki Beauty

Meshki Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Meester Herman van Ruggestraat 10 in Hedel.

Meer informatie over Meshki Beauty in Hedel

Bij Meshki Beauty kunt u terecht voor professionele behandelingen, zoals permanente make-up en definitief ontharen. Ze zijn gespecialiseerd in permanente make-up voor de lippen, wenkbrauwen en eyeliner en bieden persoonlijke aandacht voor een natuurlijk resultaat. Daarnaast bieden ze ook laserbehandelingen aan om ongewenste haren te verwijderen, met gebruik van de krachtige diodelaser. U kunt gemakkelijk een afspraak maken in hun vestiging in Hedel. Meshki Beauty is gevestigd aan de Mr Herman van Ruggeestraat 10 in Hedel en is bereikbaar via telefoonnummer 06 43 54 84 90 of via e-mailadres info@meshkibeauty.nl. Ze zijn geopend op maandag en dinsdag van 10:00 tot 20:00, op donderdag van 17:00 tot 20:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Meshki Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meshki Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meshki Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meshki Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Meshki Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meshki Beauty

Bezoekers bekeken ook