Lex Limes Notarissen B.V. (voorheen: Kampschöer & Verroen notarissen)

Lex Limes Notarissen B.V. (voorheen: Kampschöer & Verroen notarissen) is een Notaris gelegen aan Architronlaan 2-60 in Hedel.

Meer informatie over Lex Limes Notarissen B.V. (voorheen: Kampschöer & Verroen notarissen) in Hedel

Lex Limes Notarissen is een notariskantoor dat gespecialiseerd is in het bieden van kundig en persoonlijk advies. Ze werken zowel voor individuen als voor het midden- en kleinbedrijf en familiebedrijven. Het kantoor hecht veel waarde aan goede en hechte relaties met klanten en andere zakelijke adviseurs. Ze bieden vertrouwde service en eerlijk advies op het gebied van ondernemingsrecht, familierecht en onroerend goedrecht. Omdat notariële dienstverlening altijd maatwerk is, houden ze rekening met de specifieke situatie van elke klant. Bij vragen of kwesties kunnen klanten altijd contact opnemen met Lex Limes Notarissen, die graag ingewikkelde zaken helder uitleggen. Het kantoor is gevestigd op de Kuilweg 4 in Rhenen en de Architronlaan 2-60 in Hedel. Ze zijn te bereiken via telefoonnummer 085-0730317 en e-mailadres info@lexlimes.nl.

Wil je weten wat Lex Limes Notarissen B.V. (voorheen: Kampschöer & Verroen notarissen) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lex Limes Notarissen B.V. (voorheen: Kampschöer & Verroen notarissen) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lex Limes Notarissen B.V. (voorheen: Kampschöer & Verroen notarissen)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lex Limes Notarissen B.V. (voorheen: Kampschöer & Verroen notarissen) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Lex Limes Notarissen B.V. (voorheen: Kampschöer & Verroen notarissen) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lex Limes Notarissen B.V. (voorheen: Kampschöer & Verroen notarissen)

Bezoekers bekeken ook