Kinderdagverblijf Pippi Hedel

Kinderdagverblijf Pippi Hedel is een Kinderdagopvang gelegen aan Voorstraat 3 in Hedel.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Pippi Hedel in Hedel

Kinderdagverblijf Pippi in Hedel is een kleinschalige kinderopvang met ruime openingstijden. Ze bieden zowel kinderopvang als buitenschoolse opvang aan. Op de kinderopvang kunnen kinderen met elkaar spelen en van elkaar leren. Ze leren rekening te houden met elkaar en mogen zichzelf zijn. Het kinderdagverblijf bevindt zich in het gezellige dorp Hedel en is goed bereikbaar. De dag begint met het brengen van de kinderen, gevolgd door een gezamenlijk fruithapje. Daarna volgt een leuke activiteit en na de lunch is er tijd voor een middagdutje. In de middag is er weer een activiteit en tussen 16:00u en 18:30u kunnen de kinderen worden opgehaald. Er wordt gewerkt met vaste stamgroepen, zodat kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. De groepsruimte is aangepast aan de interesses van de groep en de activiteiten worden aangepast op het niveau van de groep. Het kinderdagverblijf streeft ernaar om de kinderen te prikkelen en ze iets nieuws te leren. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:00u tot 18:30u.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Pippi Hedel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Pippi Hedel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Pippi Hedel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Pippi Hedel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Kinderdagverblijf Pippi Hedel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf Pippi Hedel

Bezoekers bekeken ook