Kinderdagverblijf De Toverfluit

Kinderdagverblijf De Toverfluit is een Kinderopvang gelegen aan Akkerseweg 11B in Hedel.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Toverfluit in Hedel

Kinderdagverblijf De Toverfluit biedt persoonlijke aandacht aan ieder kind en erkent de unieke talenten en mogelijkheden van elk kind. Ze hebben vier groepen voor dagopvang, verdeeld naar leeftijd. Daarnaast bieden ze ook buitenschoolse opvang aan op basisschool de Pollenhof. Ze zijn gecertificeerd met het VE programma van Uk en Puk, dat gericht is op voorschoolse educatie en de ontwikkeling van taal, rekenen en sociale vaardigheden bij baby's en peuters stimuleert. Het programma helpt kinderen een goede start te maken in het basisonderwijs. De pedagogisch medewerksters zijn opgeleid om het programma op de juiste manier aan te bieden en er wordt gezorgd voor voldoende ontwikkelingsmaterialen en uitdagende ruimtes om kinderen in hun eigen tempo te laten ontwikkelen. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Akkerseweg 11b in Hedel, telefoonnummer 073-5994­593, en is te bereiken via info@kdvtoverfluit.nl.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Toverfluit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Toverfluit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Toverfluit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Toverfluit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Kinderdagverblijf De Toverfluit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf De Toverfluit

Bezoekers bekeken ook