Kapsalon Extreme

Kapsalon Extreme is een Kapper gelegen aan Raadhuis 8 in Hedel.

Meer informatie over Kapsalon Extreme in Hedel

Bij deze kapsalon kun je terecht voor een afspraak. Ze werken graag op afspraak zodat ze genoeg tijd kunnen inplannen. Het verzoek is dan ook om telefonisch contact op te nemen voor het maken of annuleren van een afspraak. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag, met verschillende openingstijden per dag. In de salon werken ze met topmerken zoals Sebastian Professional, Eva Professional, Mediceuticals en Megix, dus je kunt rekenen op goede kwaliteit. Ze richten zich op mannen, vrouwen en kinderen die van mooi en verzorgd haar houden. Ze blijven op de hoogte van nieuwe trends en technieken door regelmatig cursussen en shows te bezoeken. Ook kun je bij hen terecht voor haaradvies. De prijzen voor knipbehandelingen variëren afhankelijk van de leeftijd.

Wil je weten wat Kapsalon Extreme verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Extreme of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Extreme? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Extreme het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Kapsalon Extreme reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Extreme

Bezoekers bekeken ook