Janse Afbouw

Janse Afbouw is een Aannemer gelegen aan Drielseweg 32 in Hedel.

Meer informatie over Janse Afbouw in Hedel

Janse Afbouw is een bedrijf dat gespecialiseerd is in afbouwwerkzaamheden, zoals het plaatsen van scheidingswanden en systeemplafonds, het monteren van kozijnen en het stucen van wanden en plafonds. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder ook timmerwerk en schilderwerk. Het bedrijf hanteert een werkwijze waarbij goede communicatie met de klant centraal staat. Ze beginnen met een uitgebreid gesprek om de wensen van de klant in kaart te brengen en stellen vervolgens een plan van aanpak op. Janse Afbouw heeft ervaring met diverse projecten in heel Nederland, waaronder de transformatie van het voormalig kantoor van ABN AMRO in Tilburg en het Holiday Inn hotel in Almere. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in het plaatsen van metal studwanden en systeemplafonds en kan maatwerk aftimmerwerk leveren. Als u meer informatie wilt of vragen heeft, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Janse Afbouw.

Wil je weten wat Janse Afbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Janse Afbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Janse Afbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Janse Afbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Janse Afbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Janse Afbouw

Bezoekers bekeken ook