Huisartsen Hedel

Huisartsen Hedel is een Huisarts gelegen aan Molendijk 3a in Hedel.

Meer informatie over Huisartsen Hedel in Hedel

Huisartsen Hedel is een huisartsenpraktijk die in 2022 is verhuisd naar een moderne locatie aan de Molendijk 3A. Op de website van de praktijk kunt u praktijkinformatie vinden, zoals informatie over het spreekuur, de medewerkers en de werkwijze van de praktijk. Ook kunt u zich als ingeschreven patiënt aanmelden voor de online omgeving van mijngezondheid.net, waar u uw dossier kunt inzien, e-consulten kunt sturen en online afspraken kunt maken. Via nieuwsberichten wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen de praktijk. Het spreekuur verloopt op afspraak en afspraken kunnen tussen 8.00 en 10.00 uur worden ingepland. Op dit moment is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen, behalve voor patiënten die nieuw komen wonen in Hedel (postcode 5321) of bij gezinsuitbreiding of hereniging. Een wachtlijst wordt gehanteerd om veilige zorg voor iedereen te garanderen. Als u in Hedel woont en een huisarts in Ammerzoden heeft, kunt u verzekerd zijn van huisartsenzorg binnen de vereiste reisafstand. De praktijk kan helaas geen patiënten overnemen van huisartsen uit Ammerzoden.

Wil je weten wat Huisartsen Hedel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsen Hedel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsen Hedel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsen Hedel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Huisartsen Hedel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Huisartsen Hedel

Bezoekers bekeken ook