Historisch museum

Historisch museum is een Museum gelegen aan Voorstraat 2 in Hedel.

Meer informatie over Historisch museum in Hedel

In het Hedels Historisch Museum kunt u alles ontdekken over de geschiedenis van Hedel. Van de Romeinse tijd tot de opgravingen bij het voormalige kasteel van Hedel en de muntslag. Ook kunt u een kijkje nemen in onze landbouwafdeling met oude werktuigen uit Hedel. Op de website kunt u documentatie downloaden en een video bekijken over Bommelerwaardse verhalen. Het museum is te bezoeken op het adres Voorstraat 2, 5321 GH Hedel, en is geopend op maandag van 19.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Op tweede paasdag, tweede pinksterdag en tweede kerstdag is het museum gesloten.

Wil je weten wat Historisch museum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Historisch museum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Historisch museum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Historisch museum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Historisch museum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Historisch museum

Bezoekers bekeken ook