Hervormde Gemeente

Hervormde Gemeente is een Hervormde kerk gelegen aan in Hedel.

Meer informatie over Hervormde Gemeente in Hedel

In de tekst wordt een bijbelvers aangehaald waarin wordt gezegd dat degene die drinkt van het water dat God geeft, nooit meer dorst zal hebben. Vervolgens wordt er informatie gegeven over het volgen van diensten via een livestream en het digitaal overmaken van collectegeld. Er wordt benadrukt dat er begrip is voor eventuele financiële onzekerheden bij gemeenteleden. De betalingen worden gestort op een speciale rekening en vervolgens overgemaakt naar de rekening van de kerkelijke gemeente. Op de website van de kerkelijke gemeente is meer informatie te vinden over de gemeente, zoals preekbeurten, activiteiten en adressen. Er wordt gehoopt dat de website een meerwaarde kan zijn voor de gemeente en dat mensen elkaar kunnen ontmoeten tijdens diensten of activiteiten.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Hervormde Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente

Bezoekers bekeken ook