Herberg de Zwaan Hedel

Herberg de Zwaan Hedel is een Restaurant gelegen aan Voorstraat 8 in Hedel.

Meer informatie over Herberg de Zwaan Hedel in Hedel

Herberg de Zwaan is een gezellige herberg gelegen aan de Maas in Hedel. Je kunt er terecht voor lekker eten en drinken en ook afhalen is mogelijk. Reserveren kan online, telefonisch of op het terras. Daarnaast biedt de herberg ook goedkope overnachtingsmogelijkheden. Start je fietsroute bij Herberg de Zwaan en geniet van een kopje koffie met appeltaart. Klanten hebben positieve ervaringen met het eten, de bediening en de gezelligheid van de herberg. Naast de eigen Herbergbon accepteert de herberg ook andere cadeaukaarten. De openingstijden variëren per dag, maar tijdens de week van de Paardenmarkt heeft de herberg aangepaste openingstijden. Bestellen kan telefonisch, maar niet via het mobiele nummer. Voor reserveringen en bestellingen kun je contact opnemen met Herberg de Zwaan.

Wil je weten wat Herberg de Zwaan Hedel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herberg de Zwaan Hedel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herberg de Zwaan Hedel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herberg de Zwaan Hedel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Herberg de Zwaan Hedel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herberg de Zwaan Hedel

Bezoekers bekeken ook