H. Willibrordus kerk

H. Willibrordus kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Kon. Wilhelminastraat 6 in Hedel.

Meer informatie over H. Willibrordus kerk in Hedel

Het secretariaat van de parochie bevindt zich op Voorstraat 102 in Velddriel. Hier kunnen afspraken worden gemaakt voor doop, huwelijk, jubileum of uitvaart. Het secretariaat is met name op dinsdag- en donderdagochtend bereikbaar. Daarnaast zijn er ook andere locaties binnen de parochie, zoals de H. Hubertuskerk in Alem, de H. Willibrorduskerk in Ammerzoden, Seniorenhof De Munt in Hedel, de St. Martinuskerk in Kerkdriel, de H.H. Martinus en Barbara in Rossum-Hurwenen, de H. Martinuskerk in Velddriel en de St. Martinuskerk in Zaltbommel. Op de website zijn verschillende activiteiten en vieringen te vinden, zoals doopvieringen, eerste heilige communie, vormselvieringen en ouderenvieringen. Ook is er informatie over de geschiedenis van de parochie, het pastoraal team, het bestuur en de tarieven. Het secretariaat is te bereiken via telefoonnummer (0418) 632 504 en e-mailadres info@katholiekbommelerwaard.nl.

Wil je weten wat H. Willibrordus kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Willibrordus kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Willibrordus kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Willibrordus kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar H. Willibrordus kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Willibrordus kerk

Bezoekers bekeken ook