Gereformeerde Gemeente in Nederland Hedel

Gereformeerde Gemeente in Nederland Hedel is een Kerk gelegen aan Prins Bernhardstraat 14 in Hedel.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeente in Nederland Hedel in Hedel

De Gereformeerde Gemeenten in Nederland in Hedel heeft een hoofdlocatie op Prins Bernhardstraat 14. De reguliere kerktijden zijn op zondag om 10:00 uur en 18:30 uur. Er worden verschillende kerkdiensten gehouden, zoals een dankdag op woensdag 1 november en een herdenkingsdienst op woensdag 24 januari 2024 ter ere van het 75-jarig bestaan van de gemeente. Verder zijn er reguliere diensten op verschillende data en tijden, een huwelijksbevestiging op vrijdag 7 juni 2024, en een Heilig Avondmaal op zondag 6 oktober 2024. Alle kerktijden kunnen automatisch in uw agenda worden geplaatst en ook op uw eigen website. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de scriba, A.P. Quik, op Akkerseweg 13B in Hedel.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeente in Nederland Hedel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeente in Nederland Hedel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeente in Nederland Hedel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeente in Nederland Hedel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Gereformeerde Gemeente in Nederland Hedel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeente in Nederland Hedel

Bezoekers bekeken ook