Fysiotherapie de Rouw

Fysiotherapie de Rouw is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Uithovensestraat 30A in Hedel.

Meer informatie over Fysiotherapie de Rouw in Hedel

Fysiotherapie de Rouw is een praktijk in Hedel met een team van 6 collega's die gespecialiseerd zijn in oedeemtherapie, oncologie, echografie, revalidatie na sportblessures en operaties, Parkinson en het aanmeten van steunkousen. Ze streven ernaar om naar de patiënt te luisteren en een passende oplossing te vinden voor ieders probleem, gebruikmakend van de nieuwste onderzoeksmethodes zoals echografie. De praktijk is 6 dagen per week en 4 avonden per week geopend en garandeert dat patiënten binnen 24-48 uur terecht kunnen. Daarnaast hecht Fysiotherapie de Rouw veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens en bieden ze de mogelijkheid om lege inktcartridges en kapotte mobieltjes in te leveren voor Stichting Aap.

Wil je weten wat Fysiotherapie de Rouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie de Rouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie de Rouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie de Rouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Fysiotherapie de Rouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie de Rouw

Bezoekers bekeken ook