Eclipse Gym

Eclipse Gym is een Gezondheidsclub gelegen aan Baronieweg 6b in Hedel.

Meer informatie over Eclipse Gym in Hedel

Bij Eclipse Gym in Hedel kun je op verschillende manieren trainen met de nieuwste apparatuur. Of je nu wilt boksen, bootcampen, in een small group trainen, personal training wilt volgen of gewoon zelfstandig wilt trainen, bij Eclipse Gym is het allemaal mogelijk. Heb je vragen of opmerkingen over Eclipse Gym, dan kun je bellen, mailen of even langskomen. De gym is gevestigd aan de Baronieweg 6B in Hedel. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt Eclipse Gym ook volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Eclipse Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eclipse Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eclipse Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eclipse Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Eclipse Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eclipse Gym

Bezoekers bekeken ook