Deli Harmony B.V.

Deli Harmony B.V. is een Winkel gelegen aan De Kampen, De Hootkamp 6 in Hedel.

Meer informatie over Deli Harmony B.V. in Hedel

Deli Harmony is de nummer 1 in biologische vleeswaren, worstsoorten en verse vleesproducten. Ze verwerken biologisch vlees tot een breed assortiment van hoge kwaliteit en met de puurste smaak. Ze leveren meer dan zeventig soorten vleeswaren en worstsoorten, gemaakt van varkens-, rund-, lams- en kippenvlees. Deli Harmony gebruikt de hoogste kwaliteitsstandaarden en de nieuwste technieken om de kwaliteit van hun producten te waarborgen. Ze werken samen met biologische boeren om de beste grondstoffen te verkrijgen. Deli Harmony is opgericht door Henk van Oers, een vakman en pionier in biologisch vlees. Hun doel is het produceren van biologische vleesproducten van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Deli Harmony B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Deli Harmony B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Deli Harmony B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deli Harmony B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Deli Harmony B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Deli Harmony B.V.

Bezoekers bekeken ook