De Sterregaard

De Sterregaard is een Biologische boerderij gelegen aan Middelingenseweg 51 in Hedel.

Meer informatie over De Sterregaard in Hedel

Biologisch-dynamisch fruitteeltbedrijf de Sterregaard in Hedel is gespecialiseerd in oud-Hollandse vruchten en levert deze rechtstreeks aan klanten. Ze hebben minstens vijftig verschillende vruchtrassen, waaronder Sterappels, Notarisappels, Zoete Bloemee en Goudreinetten. Daarnaast telen ze ook groenten, zoals kruiden, asperges, snijbiet en rabarber, en beheren ze oude boomgaarden. Het bedrijf werkt zonder kunstmest en chemische bestrijding en maakt gebruik van natuurlijke preparaten. In de boomgaard staan ook bijenvolken van imker/bioloog Hayo Velthuis, die zorgen voor bestuiving en honingwinning. De Sterregaard krijgt ook aandacht in de media en biedt recepten en een archief aan.

Wil je weten wat De Sterregaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Sterregaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Sterregaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sterregaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar De Sterregaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Sterregaard

Bezoekers bekeken ook