De Lotus

De Lotus is een Chinees afhaalrestaurant gelegen aan Stationsweg 1 in Hedel.

Meer informatie over De Lotus in Hedel

Bij De Lotus Hedel kun je terecht voor heerlijk Chinees eten. Ze hebben zowel een restaurantgedeelte als een afhaalgedeelte. In het restaurant kun je genieten van een uitgebreide menukaart en een gezellige sfeer. Als je liever eten afhaalt, kun je je bestelling telefonisch doorgeven en dan staat het voor je klaar wanneer je het ophaalt. Het restaurant is elke dag van de week en op feestdagen geopend, dus je kunt altijd binnenlopen. Daarnaast bieden ze ook een catering service aan voor grote groepen of speciale evenementen. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat De Lotus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lotus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lotus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lotus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar De Lotus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lotus

Bezoekers bekeken ook