Crowdcom

Crowdcom is een Softwarebedrijf gelegen aan Kronenburgpark 13 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Crowdcom in s-Hertogenbosch

Onze telsystemen bieden nauwkeurig inzicht in publieksstromen, drukte en veiligheidsvraagstukken voor evenementen, publieke gebouwen en stedelijke gebieden. De sensoren tellen 100% anoniem en maken geen gebruik van persoonlijke gegevens. Alle informatie is live beschikbaar in een overzichtelijk dashboard en we leveren complete oplossingen met sensoren, verbindingen en software. Het Event Dashboard is ontworpen voor crowdmanagement professionals en veiligheidsdiensten en biedt real-time inzichten, notificaties en voorspellingen. We waarborgen de privacy van het publiek en werken binnen de kaders van de AVG. Download onze whitepaper voor meer informatie. Crowdcom is gespecialiseerd in publiekstellingen en crowdmanagement en is gevestigd in Hedel.

Wil je weten wat Crowdcom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Crowdcom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Crowdcom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Crowdcom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Crowdcom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Crowdcom

Bezoekers bekeken ook