Bushin Dojo (Aikido Hedel)

Bushin Dojo (Aikido Hedel) is een Sportcomplex gelegen aan Kasteellaan 71 in Hedel.

Meer informatie over Bushin Dojo (Aikido Hedel) in Hedel

Bushin Dojo in Vught biedt lessen in Aikido aan. Aikido is niet alleen een vorm van zelfverdediging, maar ook een vorm van budo. Het is een vechtsport waarbij je zo min mogelijk kracht gebruikt om de ander onder controle te krijgen. Dit maakt het geschikt voor kinderen, omdat het geen competitie kent en goed is voor de coördinatie, zelfvertrouwen en weerbaarheid. Voor volwassenen zijn er ook extra trainingen en stages beschikbaar, zodat zij hun training kunnen verdiepen. Bushin Dojo is aangesloten bij de Dutch Aikikai Foundation.

Wil je weten wat Bushin Dojo (Aikido Hedel) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bushin Dojo (Aikido Hedel) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bushin Dojo (Aikido Hedel)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bushin Dojo (Aikido Hedel) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Bushin Dojo (Aikido Hedel) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bushin Dojo (Aikido Hedel)

Bezoekers bekeken ook