Bouwbedrijf Level Up

Bouwbedrijf Level Up is een Bouwbedrijf gelegen aan Korenstraat 13 in Hedel.

Meer informatie over Bouwbedrijf Level Up in Hedel

Bouwbedrijf LevelUp is opgericht op 3 september 2015 door Rens de Kok. Het bedrijf streeft naar hoge kwaliteit en maakt gebruik van zowel moderne kennis als traditioneel vakmanschap. Bouwbedrijf LevelUp werkt samen met vaste onderaannemers, wat zorgt voor een betrouwbaar en goed ingespeeld team. Ze zijn gespecialiseerd in verbouwingen, renovaties, onderhoud en schadeherstel. Het bedrijf biedt hoogwaardige diensten die het leefcomfort aanzienlijk verbeteren. Klanttevredenheid staat centraal en er wordt veel communicatie met de klant ingepland, zodat zij betrokken zijn bij het proces. Kwaliteit en afwerking zijn ook belangrijk en pas als de klant tevreden is, is het bedrijf dat ook. Bouwbedrijf LevelUp bedient zowel particuliere klanten als bedrijven en instellingen. Ze hebben een BTW-nummer en een KvK-nummer en hanteren algemene voorwaarden.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Level Up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Level Up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Level Up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Level Up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Bouwbedrijf Level Up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Level Up

Bezoekers bekeken ook