Bakkerij G. van Keulen B.V.

Bakkerij G. van Keulen B.V. is een Bakkerij gelegen aan Raadhuis 9 in Hedel.

Meer informatie over Bakkerij G. van Keulen B.V. in Hedel

Bakker van Keulen is al sinds 1863 een begrip in de Bommelerwaard. Ze hebben 15 winkels waar elke ochtend warme broden, verse gebakjes en smakelijke specialiteiten liggen. Al hun producten worden gemaakt van de beste granen en natuurlijke ingrediënten. Je kunt ook online bestellen via hun webshop en je bestelling ophalen of thuis laten bezorgen. Voor bedrijven bieden ze ook bezorging van brood en gebak aan. Daarnaast hebben ze vaste dagaanbiedingen en een wisselende weekaanbieding. Bakker van Keulen is bekend geworden met hun Brooiques Worstenbrood en heeft zelfs een nationale bekendheid gekregen met de Worst Carnaval Actie in 2021. Ze hebben ook een blog waar je het laatste nieuws kunt lezen en je kunt je aanmelden voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Wil je weten wat Bakkerij G. van Keulen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij G. van Keulen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij G. van Keulen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij G. van Keulen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Bakkerij G. van Keulen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bakkerij G. van Keulen B.V.

Bezoekers bekeken ook