Autorijschool John van Zuijdam

Autorijschool John van Zuijdam is een Rijschool gelegen aan Karperlaan 6 in Hedel.

Meer informatie over Autorijschool John van Zuijdam in Hedel

Verkeersschool John van Zuijdam staat al sinds 1979 bekend om kwaliteit en veiligheid. Het slagingspercentage is zeer hoog en in 2020 was het zelfs 100%. Ook in 2021 is het slagingspercentage 100%. De prijs voor een rijles is €55 per uur en €80 voor een blok van 90 minuten. Voor meer informatie kan er gebeld worden naar het telefoonnummer dat op de website vermeld staat. Daarnaast biedt de verkeersschool lessen voor begeleid rijden, waarbij lessen vanaf 16,5 jaar gevolgd kunnen worden en het examen vanaf 17 jaar. Het theorie-examen kan zelf gereserveerd worden via de CBR Reserverings-site. Meer informatie over het rijbewijs is te vinden op de website www.rijbewijs.nl. Tot slot kan de website van de ANWB helpen om verkeerskennis op te frissen met behulp van regels en een quiz.

Wil je weten wat Autorijschool John van Zuijdam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool John van Zuijdam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool John van Zuijdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool John van Zuijdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar Autorijschool John van Zuijdam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool John van Zuijdam

Bezoekers bekeken ook