ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Raadhuis 5-6 in Hedel.

Meer informatie over ALDI in Hedel

Met ongeveer 500 winkels is ALDI één van de grootste discount-supermarkten van het land. ALDI staat voor aandacht voor de essentie en de klant staat centraal. Met een breed assortiment van ruim 900 producten streven ze naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ze bieden lokale producten, biologische producten en mooie aanbiedingen aan. In de supermarkten zijn zowel huismerken als A-merken te vinden, die allemaal van topkwaliteit zijn maar toch goedkoper dan bij andere supermarkten. ALDI heeft ook oog voor duurzaamheid en gaat de strijd aan tegen voedselverspilling. Door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank, kunnen ze gemakkelijk, comfortabel, goedkoper en verantwoord boodschappen doen aanbieden.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hedel. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook