Vacature: Acceptant Consumptief Krediet

Aan het werk in s-Hertogenbosch,  Noord-Brabant als acceptant consumptief krediet?

In de categorie Financieel/Accounting is een vacature vrijgekomen voor de functie van Acceptant Consumptief Krediet. Je werkt hier in de Handel/Groothandel branche.

Je kunt per 14-06-2023 beginnen en de einddatum is op 13-08-2023. Je kunt aan de slag met een Vast contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben 3 mensen gereageerd op de vacature Acceptant Consumptief Krediet.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Acceptant Consumptief Krediet. 

Eisen vacature Acceptant Consumptief Krediet

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens MBO  zijn. De functie is voor minimaal 33 uren in de week met een maximale werkweek van 40  uren.

In het kort over deze vacature in s-Hertogenbosch:


Salaris indicatie
Minimaal 4100- 4100

Werkperiode
14-06-2023 -13-08-2023

Werkuren
33-40

Locatie
s-Hertogenbosch,Noord-Brabant

Opleidingsniveau
MBO

Contracttype
 Vast

Branche
 Handel/Groothandel

Functietitel
Acceptant

Direct solliciteren
https://zeppelin.nl/vacatures/acceptant-consumptief-krediet-2/?job_alert_email=&job_alert_keywords=&job_alert_frequency=&category[]=&location[]=&type=&_noo_job_field_uren=&_noo_job_field_niveau=&_noo_job_field_opleiding=&_noo_job_field_opleiding=&_noo_job_field_opleiding=&action=noo_job_alert_popup&security=01b1e67aef

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Unknown door naar het volgende email adres Unknown ter name van Unknown te mailen. Bellen is ook mogelijk via Unknown. Vraag daarbij naar Unknown Unknown.

Zelf je vacature uitzetten via deHedelgids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Acceptant Consumptief Krediet

Lijkt de vacature Acceptant Consumptief Krediet in s-Hertogenbosch iets voor jou? Dan kan je direct solliciteren. De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_title] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potenti√ęle werkgever Unknown. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Acceptant Consumptief Krediet eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Denk na over vragen die je misschien kunt krijgen tijdens je sollicitatie. Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor Acceptant Consumptief Krediet en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

 

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk ook onze andere vacatures in Hedel.

Laat dit artikel viral gaan in Hedel, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of deHedelGids Redactie
deHedelGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deHedelgids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Acceptant Consumptief Krediet Zeppelin 14-06-2023

Meer vacatures in Hedel